0.7
FRA TOPDIREKTØR TIL ENERGETISK LEDER

 
Hvad har ledelse med Einstein, helbredelse af sygdom og universets byggesten at gøre? Og hvordan finder man vej gennem den labyrint af et liv, der spreder sig i atomer, når man tager en beslutning om at sige sit sikre job op og finde en ny, men endnu ukendt vej med mere mening, kærlighed og større potentiale i sit liv? Læs svarene i bogen ‘Fra topdirektør til energetisk leder – en personlig historie om at følge sin intuition og finde sit potentiale’.

Bogen er mere end en personlig historie til inspiration for andre, der har brug for at finde en ny balance i livet. Den er, udover en illustration af, hvordan man kan bruge sin intuition til at navigere i ukendt land, også en indføring i den kvantefysiske verden, der danner kulissen for og indvirker på vores daglige liv, en indføring i altings årsag og virkning.

Rikke er også forfatter til bogen ‘Hvem er jeg – en personlig historie om at følge sin intuition og finde kærligheden?’, der er en fortsættelse af bogen ‘Fra topdirektør til energetisk leder’. Læs mere her.

 
Pris: Kr. 129,- inkl. moms

 


Pris e-bog: Kr. 69,- inkl. moms

MORE INFORMATION

Email us at info@lifecomponent.dk for more information.