0.5
FOREDRAG – HORSENS

 
HVEM ER JEG? FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

Hvorfor siger man sit job som administrerende direktør op og begiver sig ud på ukendt vej, der henter dybe erkendelser frem? Og hvorfor bosætter man sig i Egypten for at fremme ligheden i Mellemøsten? Rikke Topp fortæller i sit foredrag om den indre drivkraft, der kan give alle styrken og modet til at følge den vej, der gør drømmen til virkelighed.

Den 13. august 2017 udgav Rikke bogen ’Hvem er jeg?’. Hun er også forfatter til bøgerne ’Fra topdirektør til energisk leder’ (2013) og ’(R)evolution af dit personlige lederskab’ (2015).

I dag kombinerer Rikke sin akademiske viden med sin erhvervs- og ledelseserfaring, når hun som executive advisor i Life Component bruger sin intuitive kapacitet til at styrke fremtidens ledere (www.lifecomponent.dk). Hun er også formand for organisationen Women in Focus med visionen: ’A World of Equality’ (www.womeninfocus.life).

TID: Tirsdag d. 14. november, kl. 19.00-21.30

STED: Café Andersen’s, Horsens Kunstmuseum, Carolinelundsvej 2, 8700 Horsens

PRIS: Kr. 100,- pr. pers.

TILMELDING: Læs mere og tilmeld dig her.

Der serveret kaffe/the og kage i pausen. Det vil også være muligt at købe bøger i pausen (kontant betaling eller MobilePay).

Billetindtægter såvel som indtægterne fra bogsalget i forbindelse med foredraget går ubeskåret til organisationen Women in Focus.

Arrangementet er sponsoreret af Café Andersen’s (www.cafeandersens.dk).