0.5
WORKSHOP – LANGEBÆK

 
OM
Din intuitive intelligens rummer et afgørende potentiale, hvis du vil gøre drømmen til virkelighed, og tilegne dig viden og løse hverdagens udfordringer på en ny måde. Med en styrket intuitiv intelligens kommer du i kontakt med en side af dig selv, der rummer svar, du ikke kan finde med logisk tænkning.

UDBYTTE
Gennem forskellige øvelser træner du din intuitive intelligens, så du får større intuitiv indsigt i hvem du er og bliver i stand til at:

  • Adskille dit bevidste og ubevidste sind
  • Identificere din intuitions signaler
  • Forstå betydningen af din intuitions signaler
  • Tilegne dig viden på en ny måde
  • Løse hverdagens udfordringer på en ny måde
  • Bruge din intuition naturligt, både privat og på arbejde

Alle mennesker modtager intuitive signaler forskelligt. Øvelserne tilpasses derfor den enkelte deltager for at sikre optimal intuitiv indsigt.

FACILITATOR
Rikke Topp er tidligere topdirektør i en multinational virksomhed og har mere end 15 års ledelseserfaring. I dag er hun Executive Advisor i Life Component. Hun kombinerer sin akademiske viden og erhvervsmæssige erfaringer med sine unikke intuitive evner for at hjælpe mennesker med at styrke deres intuitive intelligens. Hun er desuden forfatter til bøgerne: ’Fra topdirektør til energetisk leder’ (2013), ’(R)evolution af dit personlige lederskab’ (2015) og ’Hvem er jeg?’ (2017).

 

TID: Lørdag d. 11. november, kl. 09.30-16.00 (morgenmad serveres fra kl. 09.00)

STED: Langebæk Kursus & Retreat Center, Petersgaard Alle 2, 4772 Langebæk

PRIS: Kr. 1.750,- inkl. moms (prisen er inklusive morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe/the)

TILMELDING: Læs mere og tilmeld dig her.

OVERNATNING
Kontakt Langebæk Kursus & Retreat Center direkte her eller på tlf. 2845 1153 såfremt du har behov for overnatning i de skønne og rolige omgivelser i forbindelse med workshoppen.

SPONSOR
Arrangementet er sponsoreret af Langebæk Kursus & Retreat Center (www.kursusogretreat.dk) og Life Component (www.lifecomponent.dk). Alle indtægterne fra workshoppen går ubeskåret til organisationen Women in Focus. Læs mere på www.womeninfocus.life